VÍZILABDA NYÍLT NAP 2019.09.14.

A 2019.09.14-én, szombaton megtartott vízilabdás nyílt napunkon sok gyermek és szülő jelent meg. Reméljük mindannyian rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtak, és többük rendszeresen látogatja majd edzéseinket. Talán egyszer közülük is kikerül egy jövőbeli VIP vendégünk!!!

A rendezvényt Marnitz Miklós, az egyesületünk elnöke nyitotta meg. A tájékoztatás utána a lenti medencében az edzők irányításával zajlott az ismerkedés a vízilabdával játékos formában. A fönti medencében eközben ízelítőt kaphattak az érdeklődők egy kis bemutató keretein belül a vízilabda meccs hangulatáról is, mely bemutatót a 2007-es korosztály tartotta.
A szülők a medence partjáról figyelhették a rendkívüli „edzést”, miközben választ kaptak kérdéseikre egyéni konzultációk közepette.
Később Mezei Tamás válogatott vízilabdázónk mesélt a pályafutásáról, a sport fontosságáról személyes élményein keresztül és dedikálta az emlékbe kapott órarendeket.
A rendezvény zárásaként Mezei Tamás, Marnitz Miklós, Binder Szabolcs és a jelenlevő lurkók részvételével egy közös csapatkép készült.

Legyen ez egy sikeres új évad kezdete!!!

Hajrá Vác!!!