Országos Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Bajnokság, A2 Keleti csoport, VIII. forduló, 2020.02.09., Vác

Február 9-én, az országos utánpótlás bajnokságok nyolcadik fordulójában a Dunakanyar Waterpolo együtteseit fogadtuk a váci uszodában. A korábbi két ellenük lejátszott forduló eredményei szoros,  jó, alkalmasint nyerhető mérkőzéseket ígértek.

A gyermek mérkőzésen sajnos rögtön az elején elment a hajó, az első negyedben amit kapura lőtt az ellenfél, abból gól született, s hiába kapaszkodtunk vissza a meccs végére, kevés volt a négy negyed, hogy utolérjük ellenfelünket, végül 16:14 arányban maradtunk alul. Sajnálhatjuk, mert a Dunakanyar elleni gyermek mérkőzéseink mindhárom alkalommal nyerhetőek lettek volna, de sajnos még egy döntetlent sem sikerült elérnünk egyik fordulóban sem.

A serdülő korosztályban mindvégig fölénk nőtt ellenfelünk, egy pillanatig sem volt esély a győzelemre, minden negyedet megnyerve végül 20:11-re vertek minket.

Az ifjúsághi mérkőzés az eddigi két alkalommal is parázs csatát hozott, korábban mindkétszer a végén vitte döntésre csak ellenfelünk a meccset, most egy elrontott második negyed pecsételte meg a sorsunkat, s bár a harmadik-negyedik negyedet nyertük, ez kevésnek bizonyult, hogy a gólok számában is utolérjük őket, a vége kétgólos vereség lett (9:11).

A mérkőzések jegyzőkönyvei:
http://waterpolo.hu/meccs/56513
http://waterpolo.hu/meccs/56681
http://waterpolo.hu/meccs/56849

Soma (bá)