Országos Fiú Gyermek Bajnokság, C csoport – III. ker. TVE uszoda, 2019.02.03.

Múlt vasárnap, 2019. február 3-án a III. ker. TVE uszodában rendezték az Országos Fiú Gyermek Bajnokság C csoportja második körének soron következő fordulóját. Ellenfelünk a POLO SC együttese volt, akik ellen ősszel 9:5 arányban diadalmaskodtunk. Az akkori eredményből kiindulva jó mérkőzésre számíthattunk…

Az is lett. Az első két negyedben kiélezett, szoros küzdelmet folytattunk, a vártnál nehezebben dolgoztunk ki helyzeteket, így a félidőben még döntetlenre állt a derbi. A harmadik negyedben azonban kijött a két csapat közti tudásbeli különbség, 6:2-es negyedet produkálva biztonságos vezetést szereztünk. Megúszások, egyéni akciók, centergólok – a legkülönbözőbb szituációkban szereztünk igen szép találatokat, a jelenlévő szülők legnagyobb örömére. A negyedik negyedre már csak az maradt kérdés, hogy végül milyen arányú lesz a győzelem. Egy góllal nyertük végül azt a negyedet is, a vége 12:7 lett a javunkra.

Gratulálok a gyerekeknek a szép játékhoz, a mérkőzésen nyújtott teljesítményhez és a győzelemhez. A legjobb motiváció ez a folytatáshoz, ha így haladunk tovább, az őszi szezon egy-két betlijét is javítani tudjuk a visszavágó mérkőzéseken.

Soma (bá)