Országos Fiú Gyermek Bajnokság, C csoport – Hajós – fedett, 2018.10.28.

2018. 10. 28-án, többszöri helyszín- és időpontáthelyezést követően végül este 19 óra 15 perces kezdéssel, a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda fedett medencéjében játszottuk le harmadik mérkőzésünket az Országos Fiú Gyermek Bajnokság C csoportjában soron következő ellenfelünk, a Sportliget SE korosztályos együttese ellen.
Az előző napi 9 fős keretünk maradt, egy ponton változott csupán, egy 2006-os születésű játékosunk családi program okán nem tudott részt venni a mérkőzésen, az előző nap távollévők közül viszont egy meghatározó 2004-es születésű játékosunk jelen volt.
Jól is kezdtük a mérkőzést, pár perc elteltével már 2:0 állt az eredményjelzőn a javunkra, sajnos azonban hamar fordított az ellenfél, s az utolsó mp-ben szerzett, félpályán túli potyagólt követően 5:2-es vezetéssel hozta is az első negyedet. Innentől ez a különbség állandósult, 2-3-4 góllal, folyamatosan vezetve nyerték meg a mérkőzést. Elemezhetném bővebben a játékot, nem érdemes azonban, legfőbb célom/célunk ezen az estén az volt, hogy a mérkőzést minimum hét játékossal, tisztes eredménnyel tudjuk lezárni. Voltak hibák természetesen, de foghíjas kerettel álltunk fel, a korkülönbségből eredő fizikális és technikai tudásbeli különbségeket – érthető módon – ma sem tudtuk áthidalni, teljes kerettel ez bizonyosan nyert mérkőzés lett/lehetett volna.

Soma (bá)