DVL Serdülő Bajnokság, III. forduló, 2019.11.23., Balatonfűzfő

Múlt szombaton Balatonfűzfőre utaztunk a DVL Serdülő bajnokság III. fordulójára. Bár toronymagasan vezetjük a csoportot, és mi vagyunk a legesélyesebbek a csoportgyőzelemre, hat játékosunk (benne a kezdőcsapat három játékosa) távolléte mellett, mindössze tíz játékossal nekiindulni a fordulónak nem tűnt túl szerencsésnek.

Első mérkőzésünket az ellen az ESMTK ellen játszottuk, akiket az első fordulóban közelítőleg teljes kerettel is mindössze két góllal tudtunk legyőzni. Hozzá kell tenni, hogy az ellenfélnek sérülés miatt nélkülöznie kellett egyik legjobbját. Döcögősen indult a mérkőzés, a félidőben két góllal vezettünk. A harmadik negyedet azonban fölényesen (4:0 arányban) nyertük, amire a negyedik negyedben még ráfejeltünk hárommal (4:1 ide), így végül különösebb izgalmak nélkül szereztük meg a három pontot, a vége 15:6 lett a javunkra. Gratulálok a hiányzások okán most nagyobb szerepet kapó játékosaimnak a tökéletes helytálláshoz, valamint Angyal Szilárdnak, aki 2007-es létére gólt tudott szerezni a 2003-asok között, ezzel biztosítva a csapat részére az e heti sütemény-ellátmányt.

A második mérkőzésen ellenfelünk a Honvéd-Dorog együttese volt, a korábbi eredményekből kiindulva ennek a mérkőzésnek a kimenetele nem volt kérdéses, végül könnyed, 20:3-as győzelmet arattunk.

Az őszi szezon záró fordulójának mi adunk majd otthont december 14-én, hazai pályán kell tehát véglegesen bebiztosítanunk majd csoportelsőségünket.

A mérkőzések jegyzőkönyvei:
http://waterpolo.hu/meccs/57177
http://waterpolo.hu/meccs/57180

Soma (bá)