DVL Gyermek III. Bajnokság, Felsőház – Kaposvár, 2019.06.01.

A DVL Gyermek III. Bajnokság záró fordulóját rendezték múlt szombaton Kaposváron. Két mérkőzést játszottunk, ellenfeleink a Balaton VK és a TVSE együttesei voltak.

Bár kapus nélkül utaztunk, a Balaton VK ellen így is győzelmi esélyekkel szálltunk vízbe (hozzá kell tennem, Kargel Levente – mezőnyjátékos létére – szépen helytállt a kapuban is). Sokáig úgy is tűnt, hogy sikerül is megnyernünk a mérkőzést, szinte végig vezettünk, de a sok kiállítást, és leginkább az azokból következő kényszerű átrendeződést nem bírtuk el, 7:7 után a negyedik negyed hajrájában az ellenfél két lőtt góljával bebiztosította győzelmét. A 9 kapott gól elfogadható, a 7 lőtt góllal viszont kevésbé vagyok elégedett, a játékvezetők által a mérkőzés első felében centerben megítélt kontrafaultok nagy része sajnos ült, emiatt nem jutottunk sokszor el kapura lövésig sem.

A TVSE elleni mérkőzés másik kávéház, rendkívül erősek, ügyesek, gyorsak a tatabányai gyerekek, az első sorukkal csapatszinten nem nagyon tudtuk felvenni a versenyt, de a sorcseréiknek köszönhetően folyamatosan zárkózni tudtunk, végül tisztes, 18:12-es vereséget szenvedtünk.

http://waterpolo.hu/meccs/53134
http://waterpolo.hu/meccs/53131

Soma (bá)