DVL Gyermek I. Bajnokság, B csoport – Balatonfüred, 2018.10.27.

2018. okóber 27-én, a balatonfüredi uszodában zajlott le a DVL Gyermek I. Bajnokság B csoportjának második fordulója. A Budapest Ifjúsági Bajnoksággal való időpontütközés miatt (ahol hárman szerepeltek korosztályunkból), illetve egy meghatározó játékosunk betegsége miatt mindössze 9, köztük egyetlen 2004-es születésű játékossal utaztunk el.
Első mérkőzésünket a csoportban kifejezetten jó játékerőt képviselő, jellemzően leány játékosokra építő DVSE ellen sajnos 13:3-ra elveszítettük. A tízgólos különbség ellenére egy rossz szót nem szólhatok játékosaimra, végig képességeikhez és tudásukhoz mérten küzdöttek, ebben a korosztályban egy-két év korkülönbség még sokat számít, nem tudtuk semlegesíteni az ellenfél idősebb, nagyobb testű, erősebb játékosait. Teljes kerettel felállva feltételezhetően nem ez az eredmény született volna.
Második mérkőzésünket a házigazda BUSC csapata ellen játszottuk. Fiatal egyesületről lévén szó, akik az elmúlt pár évben kezdték az építkezést, a győzelem elvárható volt, és meg is született: 16:3 arányban diadalmaskodtunk végül. Külön örömteli, hogy a gólokon 4-5 játékosunk osztozott, csapatként nyújtottunk szép teljesítményt.

Soma (bá)