SPORTORVOSI VIZSGÁLAT

Ismét eljött az ideje a sportorvosi vizsgálatok megújításának, aminek a leadási határideje 02.08-a péntek. Idén a vízilabdás és triatlonos versenyengedélyeket egyben kezeljük.

A szükséges nyomtatványok beszerezhetőek az irodánkból, letölthetőek a weboldalunkról a „dokumentumok” menüpontból, valamint az alábbi linkeken:

  • A sportolói kérdőívet 1 példányban mindenkinek ki kell töltenie. LINK
  • Aki a szeptemberi vizsgálaton részt vett, a vízilabdás versenyengedély kérő nyomtatványból csak az első oldalra lesz szüksége. Aki nem adott le szeptemberben vizsgálati adatlapot, mind a négy oldalt hozza magával. LINK
  • Továbbá a triatlonos nyomtatványt is mindenkitől kérjük. LINK

Digitális fényképre is szükség van, amit a helyszínen elkészítünk. Aki önállóan intézi az orvosi vizsgálatot, kérjük, hogy a fotót küldje el a paros.vvse@gmail.com mail címre.

Vizeletvizsgálatra is lesz ismét. A helyszínen műanyag poharat biztosítunk.

Akinek nem áll módjában egyénileg intézni, szeretettel várjuk 2019.02.07-én, 15 órától az I. Géza Király Közgazdasági Szakközépiskolában (Vác, Géza király tér 8, 2600 ).

Kérjük az alábbi linken jelezzétek részvételi szándékotokat január 25-éig, hogy a várakozások elkerülése érdekében az időbeosztást elkészíthessük:

VIZSGÁLATRA JELENTKEZÉS ITT