Országos Fiú Gyermek Bajnokság, C csoport – Kőér utca, 2018.11.11.

2018. november 11-én játszottuk következő mérkőzésünket az Országos Fiú Gyermek Bajnokság C csoportjában. Ellenfelünk a csoport vélhetően legerősebb csapata, a Győri VSE volt.

Ellenére annak, hogy egy meghatározó 2004-es születésű játékosunk még mindig nem tudott rendelkezésre állni, és hogy a győriek ténylegesen jobbak nálunk, a 16:6-os eredménnyel semmiképpen sem lehetünk elégedettek. Tény, hogy a korosztálynál két évvel fiatalbb játékosaink fizikailag nem tudtak egyenrangú ellenfelei lenni a győri gyerekeknek, de rengeteg egyéni hibát vétettünk, a kapott gólok egy része a mi rossz passzainkból, eladott labdáinkból fejlődő ellentámadásokból született. Ezeket (legalábbis egy részüket) kiküszöbölve jóval kisebb arányú is lehetett volna a vereség.

Természetesen levontam a konzekvenciákat a látottakból, s ennek tükrében dolgozunk tovább, hogy a jövőben kevesebb ki nem kényszerített hibával tudjuk lejátszani a mérkőzéseinket, csökkenteni tudjuk a kapott gólok számát, és alkalmasint növelni a szerzettekét, így esélyt adva magunknak megszorítani nálunk erősebb ellenfeleket is.

Soma (bá)