Ismét remek játékot mutatott OBII-es csapatunk!

2019. november 09.
Ezen a hétvégén ismét forduló volt az OBII bajnokságban. Sajnos csapatunk egyik erősségét, Szabibá’-t nélkülöznünk kellet sérülés miatt. Csapatunk nagy része az ifi és serdülő játékosainkból állt!

Első mérkőzésünk a KPSE csapatával vívtuk.
Ellenfelünk remek kezdése után (0-4), lassan elkezdtünk felzárkózni. A második félidőben már mi irányítottuk a mérkőzést! Marnitz Márk vezetésével, Bóday Gábor remek védéseivel, az egész csapat összeszedett játékával fordítani tudtunk, és megnyertük a mérkőzést.

A második meccsünket a SE VK együttese ellen játszottuk.
Ők vezetik a csoportot. Valóban esélyesek a csoport első helyén tovább jutni. A váci gárda valami fantasztikus küzdeni tudást mutatott. Az utánpótláskorú játékosaink egyenrangú félként játszottak végig. Felváltva vezettünk a mérkőzés alatt, tartva az x-et. A vége előtt 1:40-nel kaptunk egy gólt, amire sajnos már nem tudtunk válaszolni. Megérdemeltük volna a döntetlent. Büszke vagyok a csapatra! Bóday Gábor mindkét meccsen remekül védett, ötmétereseket, ziccereket fogott. Marnitz Márk egyben tartotta a csapatot. Fontos gólokat lőtt, és sok labdát szerzett. Kettőjük remek teljesítménye nagyban hozzá járult a szép eredmény eléréséhez!

http://www.waterpolo.hu/meccs/57728
http://www.waterpolo.hu/meccs/57731

Gratulálok a csapatnak!
Hajrá Vác!!!
Mikibá’